Hyra hjärtstartare

Hyra hjärtstartare

Fördelen med att hyra hjärtstartare är att du alltid kan lita på att den fungerar som den ska. I våra hyreslösningar ingår alltid ett supportavtal där vi bland annat håller koll på när olika delar behöver uppdateras eller bytas (batterier, elektroder etc.). Då ordnar vi med nya delar, vilket ingår i hyran. Därför kan du vara säker på att hjärtstartaren alltid fungerar.

Samtidigt slipper du en stor engångskostnad och hyr i stället till en låg månadskostnad. När hyresperioden är över kan du enkelt byta upp dig till senaste modellen av hjärtstartaren om du vill.

hyra-hjartstartare-support
saver-one-hjartstartare

Hyr hjärtstartare från 298 kr/månad

Från 298 kr/månad kan du hyra hjärtstartare av oss. Märkena vi använder är marknadsledande och vi ser till att de underhålls under hela hyresperioden. Förutom att byta ut delar ser vi till att hjärtstartaren är uppdaterad med rätt och senaste programvara.

Förutom service av våra kunders hjärtstartare utför vi även service av medicinsk utrustning på sjukhus runt om i landet. Med det sagt ska du känna dig trygg i att vi har kunnig personal som kan svara på dina frågor och ser till att din hjärtstartare fungerar.

Reply Snabbt svar på förfrågan

Box Skräddarsytt efter dina behov

Award Marknadsledande produkter

Skicka din prisförfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en kostnadsfri offert för hyra av hjärtstartare.
*Obligatoriska fält
[contact-form-7 404 "Not Found"]